Februári sportesemények

dubai sport champion uae

1. The UAE SWAT Challenge

Vezető rendőrségi/katonai és büntetés-végrehajtási taktikai csapatok a világ minden tájáról egy izgalmas, egymás elleni eseményen, öt napon át tartó intenzív versenye.

A Dubai Rendőrség tekintélyes SWAT Training Facility-jében megrendezett UAE SWAT Challenge páratlan készségeket és technikacserét mutat be.

Tapasztald meg az együttműködés és a kölcsönös tisztelet szellemét, miközben a legkiválóbb szakemberek hihetetlen képzettségei is megmutatkoznak. Az UAE SWAT Challenge 5-re

  1. február 3. és 7. között kerül sor.

A kihívás a Dubai Police E-games versenyével együtt zajlik.

A rendezvényre a belépés ingyenes!
https://uaeswatchallenge.com/


2. FIFA Beach Soccer World Cup 2024

A FIFA strandlabdarúgó-világbajnokság, idén az Egyesült Arab Emírségekben, Dubaiban kerül megrendezésre 2024.február 15 és 25 között

  • Úgy tűnik, Brazília, IR Irán, Olaszország, Japán és Portugália a legyőzendő csapatok
  • Chiky Ardil, Catarino, Edson Hulk, Felipe, Marco Giordani, Be és Leo Martins, a muszlim Mesigar és Ozu Moreira felháborítóan tehetségesek
  • Alessandro Altobelli, Eric Cantona, Claudio Gentile, Junior, Romario, Zico és a Van de Kerkhof ikrek

Részletekért katt IDE


3. Dubai Duty Free Tennis Championships

Dubai – 2024. február 6.: A dubaji vámmentes teniszbajnokság alig két hét múlva visszatér az Emirátusba, a február 26-tól március 2-ig tartó időszakban, a várva várt ATP férfi tornával, amelyet a 24. évi WTA-esemény előz meg február 18. és 24. között.

Az izgalom folyamatosan nő a rangos esemény körül – a női torna nemrégiben állandó WTA 1000 státuszt kapott.
Részletekért katt IDE


4. M1 Run

Dubai legizgalmasabb futóversenye együtt tér vissza az Al Jalila Alapítvánnyal, amely fennállásának 10. évfordulóját ünnepli!

Az éves M1Run egy 1,2 km-es lejtős futást, majd több mint 700 lépcsőfokot tartalmaz a Media One Hotel & Tower 7. és 42. emelete között. Készen állsz a végső kihívásra?

Nem kell megijedni a lépcsőtől! Csatlakozz a kihíváshoz 150 dirhamtól kezdődő árakkal az egyéni résztvevők számára, és 500 AED-től a csapatok (4 fős) regisztrációk esetén, ahol több mint 10 000 AED nyerhetsz, ajándékcsomagok és érmek formájában.

A regisztráció 2024.február.10. reggel 7:30-kor kezdődik | A verseny 9:00-kor kezdődik.
Érem- és díjátadó a P7 Arénában, a Media One Hotelben.

Az bevétel jótékony célra megy, az Al Jalila Alapítványnak ajánlják fel rákos betegek kezelésére.

Részletekért katt IDE


5. HYROX

A sikeres korábbi rendezvényeket követően a világ legnagyobb fitneszversenye, a HYROX február 11-én visszatér a Dubai World Trade Centerbe. Vegyél részt ezen a kihívásokkal teli versenyen, amely a futást és a funkcionális edzéseket ötvözi különböző képességű sportolók számára.

A verseny nyolc gyakorlatot tartalmaz, a síelőktől a szánkúszásig és a burpee-től az evezésig és a fallabdáig. Fitneszrajongók ezreivel kell szembenézned, akik szeretnék feszegetni a határaikat, ezért készüljön fel személyes céljaid legyőzésére és világrekordok megdöntésére ezen az atlétikai találkozón.

Regisztráció:
https://hyrox.com/event/hyrox-dubai/


6. Jump First

A Fitness First az év legnagyobb ugrásos eseményével tér vissza. 

Készülj fel arra, hogy gazdagodsz egy magával ragadó élménnyel, amely garantáltan egy másik dimenzióba emeli edzettségét.

  1. február. 17. , szombat | 18:00 – 19:30

Dubai Digital Park, Dubai Silicon Oasis | Kapunyitás 17:00 órakor

Jegyár: 30 AED

Regisztráció:
https://uae.fitnessfirstme.com/JumpFirst


7. Dubai Open Swimming Championship

A Dubai Open Swimming Championship, korábbi nevén Middle East Open & Junior Championships, visszatér a 2024-ben. A tornának a Hamilton Aquatics ad otthont a Hamdan Sports Complex  Dubaiban február 16-18.

Mint mindig, a versenyen a világ legjobb úszói mutatják be vízi tudásukat, köztük Dánia, Svédország, az Egyesült Királyság, Szaúd-Arábia, az Egyesült Államok, Fülöp-szigetek és más országok. Nézd meg a különböző korosztályú résztvevőket, akik 50, 100 és 200 méteren versenyeznek, hogy trófeákat nyerjenek a nyílt és junior bajnokságok különböző kategóriáiban.

https://esm.ae/


8. UAE Tour: Stage 4

A régió egyik legnagyobb kerékpáros kihívása, az UAE Tour február 23-án tér vissza Dubajba a legújabb versennyel. Készülj fel a körmönfont akciókra, Al Shindagha városából Dubai kikötőjébe.

A kihívás során a résztvevők a város szélén pedáloznak, mielőtt belépnének az Al Qudra kerékpárpálya sivatagi tájára, és elindulnának az Expo City Dubai felé. Ezek után vissza Palm Jumeirah környéke felé, a Crescent Roadon, és irány a végállomás, a Dubai kikötő. A fárasztó kihívás mellett a versenyen Dubaj különböző oldalait bemutató festői útvonalak is szerepelnek majd.

A fotó forrása: pexels.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük